Nieuwsbericht Gemeente wil gesprek met inwoners en ondernemers stimuleren

Gepubliceerd op: 23 januari 2018

"Zo werken wij in Steenbergen"

De gemeente Steenbergen gaat voor een gemeente waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Hiertoe wil de gemeente actief de inwoners en ondernemers betrekken, omdat zij hun buurt als beste kennen. Om dit te onderstrepen, heeft de afbeelding uit animatiefilm
gemeente een animatie gemaakt.

De gemeente ziet dat inwoners steeds vaker de gemeente weten te vinden om in gesprek te gaan over de eigen omgeving. Niet alleen via e-mail en brieven, maar ook via Whatsapp en Facebook. Wethouder Petra Lepolder: "Inwoners waarderen de gemeentelijke dienstverlening nu al hoger dan in 2015. Om inwoners nog meer uit te nodigen met ons in gesprek te gaan, hebben wij deze animatie gemaakt. We willen inwoners en ondernemers niet alleen betrekken via inloopavonden en enquêtes, maar vinden het belangrijk dat ze ons ook weten te vinden als ze zelf ideeën en suggesties hebben."

Opties

Deel deze pagina: