Nieuwsbericht Gemeente Steenbergen zet zich in voor NLdoet

Gepubliceerd op: 09 februari 2017

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de NLdoet-logo10en11maart
spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Handen uit de mouwen

Ook de ambtenaren en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Steenbergen willen hun steentje bijdragen aan NLdoet en steken op de vrijdagochtend 10 maart de handen uit de mouwen om te helpen bij verschillende klussen in de gemeente.

Klus aanmelden?

Mocht u als stichting, vereniging, of zorginstelling een klus hebben waar u maar niet aan toe komt en graag bij geholpen wordt, meld deze dan aan bij NLdoet. Wie weet komen medewerkers van gemeente Steenbergen helpen de klus te klaren!

Een klus aanmelden kan via de website van NLdoet.

Opties

Deel deze pagina: