Nieuwsbericht Geef uw mening over welzijnswerk in de gemeente Steenbergen

Gepubliceerd op: 21 juli 2017

Op 4 juli organiseerde de gemeente Steenbergen de drukbezochte bijeenkomst 'Gelukkig zijn in Steenbergen: Welzijnswerk voor iedereen van 0-100+'. Tijdens deze avond zijn we op zoek gegaan naar manieren om het welzijnswerk in Steenbergen nog beter kunnen maken. Hiervoor zijn we samengekomen met een erg brede groep mensen uit het welzijnsveld: zorgprofessionals, vrijwilligers, betrokken burgers, leden van dorpsraden, jongerenwerkers, ambtenaren en meer. Samen zijn we de discussie aangegaan over wat er goed gaat, wat er beter kan, en waar de toekomstige uitdagingen liggen en hoe we ons daarop voor kunnen bereiden.

Gespreksonderwerpen

We hebben gesproken over verschillende onderwerpen. Zo hebben we gesproken over het verbeteren van bekendheid van zorgvoorzieningen, om te zorgen dat mensen weten waar ze met welke problemen terecht kunnen. Ook hebben we het gehad over het toenemende belang van het eigen netwerk, en de rol die zorgprofessionals, de gemeente, maar vooral ook buurtgenoten daarin kunnen spelen. En hoe we als gemeente zo veel mogelijk ruimte kunnen geven aan eigen initiatieven van inwoners, om Steenbergen samen nóg mooier te maken! En wat te denken over alle technologische ontwikkelingen die ons te wachten staan de komende jaren: wat gaat dit betekenen voor het welzijnswerk en de rol van de gemeente?

Geef uw mening

Zijn dit vragen en onderwerpen die ook u aan het hart gaan? En wilt u ons helpen om het welzijnswerk zo goed mogelijk in te richten de komende jaren? Beantwoord dan een aantal korte vragen in onze poll. Uw reacties worden meegenomen in de kwaliteitsslag in het welzijnswerk die we het komende jaar gaan maken.

Opties

Deel deze pagina: