Nieuwsbericht De keuze is aan jou! Oproep voor het verkiezingsfestival en de verkiezingen

Gepubliceerd op: 09 maart 2018

Alle ± 1.200 jongeren die op woensdag 21 maart voor het eerst mogen gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben onlangs een 'persoonlijke' uitnodiging ontvangen van burgemeester Ruud van den Belt. Hij stuurde deze 'eerste keer stemmers' een VIP-ticket voor het Verkiezingsfestival van zaterdag 17 maart. Op dit ticket staat een link naar de speciale videoclip die is gemaakt mét vooral jongeren uit onze gemeenschap, die iedereen oproepen om naar het festival te komen én om te gaan stemmen! Dus zin in een feestje?! Bekijk dan snel het filmpje via www.heelsteenbergenstemt.nl.

Op 17 maart vindt het eerste Steenbergse verkiezingsfestival plaats. Vanaf 14:00 uur is de Markt van Steenbergen de plek waar je moet zijn voor een leuke combinatie van politiek en muziek van alleen lokale artiesten.

Het programma voor het festival en meer informatie over de verkiezingen zijn terug te vinden in een daarvoor speciaal ontworpen mini-boekje. Het boekje is verkrijgbaar in onder andere alle supermarkten in de gemeente, de sportkantines en aan de balie van het gemeentehuis.

Steenbergen poster verkiezingsfestival

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig