De heer A.J.M. Vermeulen uit Steenbergen

Ad Vermeulen zet zich al vele tientallen jaren bestuurlijk en uitvoerend in voor een breed scala aan maatschappelijk van belang zijnde activiteiten. Zo is hij al meer dan 20 jaar voorzitter van Theatergroep Cameleon en vanaf 1992 penningmeester van wijkvereniging Drievierde.

Van 1974 tot 1978 was hij voorzitter van “Jeugd Inspraak Steenbergen”. JIS organiseerde discussies voor de jeugd, muziekavonden en bood de jeugd een platform in de gemeente Steenbergen.

Van 1974 tot 2002 was de heer Vermeulen bestuurslid van de Stichting Karnaval Steenbergen waarvan hij gedurende ongeveer 10 jaar voorzitter was. Bovendien was hij elf jaar lang één van de boegbeelden van het Strienestadse carnavalsfeest als Nar met de Blauwe Snor.

Van 1974 tot 2005 was Ad Vermeulen jeugdleider bij de voetbalvereniging Steenbergen.

De heer Vermeulen is al vanaf 1978 kaderlid van de FNV. Als zodanig behartigt hij de belangen van de leden in verschillende verleg- en adviesorganen op sociaal economisch gebied en binnen de politiek.

Ad Vermeulen onderhoudt al sinds 1977 nauwe banden met Sinterklaas en hij is één van de mensen die zorgt dat de goedheiligman jaarlijks Steenbergen, de Welberg, De Heen en Nieuw-Vossemeer bezoekt.

De heer Vermeulen is lid geweest van de werkgroep Behoud De Meermin, die begin jaren ’90 actief was voor het behoud van het openlucht zwembad De Meermin.

Gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van zijn activiteiten, met als actueel zwaartepunt zijn activiteiten op het terrein van cultuur, heeft Zijne Majesteit hem benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig