Nieuwsbericht Cyclomedia gaat panoramafoto's maken

Gepubliceerd op: 20 april 2017

Foto van auto CycloMedia
CycloMedia gaat in de gemeente Steenbergen de nieuwe jaarlijkse opnameronde van 2017 maken. Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto's vanaf de openbare weg. Deze foto's worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Gebruik foto's

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder stringente voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Wanneer?

De verwachting is dat zij bij optimale weersomstandigheden de 360° panoramafoto's zullen maken in de periode van begin mei tot medio juni. Hiervoor zullen de camera-auto's van CycloMedia systematisch door alle straten van de gemeente rijden om foto's te maken.

Opties

Deel deze pagina: