Nieuwsbericht Aanwijzing lokale publieke media-instelling gemeente Steenbergen

Gepubliceerd op: 17 juni 2017

Iedere vijf jaar wijst het Commissariaat voor de Media een lokale publieke media-instelling aan voor het verzorgen van lokaal nieuws. In de gemeente Steenbergen is dit de SLOS. Op 3 februari 2018 loopt de aanwijzing van de lokale publieke media-instelling af. Dit betekent dat geïnteresseerden een aanvraag kunnen indienen om voor de komende periode als lokale omroep te worden aangewezen.

Aanvraag indienen

Partijen die in aanmerking willen komen voor een aanwijzing als lokale publieke media-instelling in de gemeente Steenbergen, moeten voor 4 augustus 2017 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media.

Meer informatie

Meer informatie over het doen van een aanvraag, benodigde gegevens en behandeltermijnen vindt u op www.cvdm.nl.

Opties

Deel deze pagina: