Nieuwsperiode

Jaren

Maanden

Oproep inwoners Steenbergen Noord aan mede-inwoners: Meld je aan voor de VeiligeBuurtapp

( 19 maart 2018 )

Een aantal inwoners van Steenbergen Noord hebben de handen in elkaar geslagen om hun buurt veiliger te maken. De initiatiefnemers roepen hun buurtbewoners op zich aan te melden voor de app VeiligeBuurt.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op maandag 19 maart 2018

( 16 maart 2018 )

De volgende plannen worden o.a. behandeld: Rondom 135, 145, Oostgroenweg ong te DI. Prins Reinierstraat 14, Grote Kerkstraat 14,16 en 16a, Kapelaan Kockstraat 45a, Buiten de Veste ong te Stb

 

Wat vindt ú onvergetelijk?

( 14 maart 2018 )

Canon over de geschiedenis van Steenbergen in de maak. De rijke geschiedenis van de gemeente Steenbergen wordt gebundeld in een ....

 

Verkiezingsfestival naar binnen verplaatst

( 13 maart 2018 )

Het Verkiezingsfestival van zaterdag 17 maart wordt in verband met de verwachte weersomstandigheden niet op de Markt gehouden, maar bij zaal De Joosse aan de Kaaistraat 12 in Steenbergen.

 

Wij werken aan een nieuwe website

( 12 maart 2018 )

Op dit moment werken we aan een nieuwe website voor de gemeente Steenbergen. Deze is vanaf maandag 26 maart te bezoeken. Het is mogelijk dat u tot die tijd enige hinder ondervindt....

 

De keuze is aan jou! Oproep voor het verkiezingsfestival en de verkiezingen

( 09 maart 2018 )

Alle ± 1.200 jongeren die op woensdag 21 maart voor het eerst mogen gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben onlangs een 'persoonlijke' uitnodiging ontvangen van burgemeester Ruud van den Belt.

 

Meest gestelde vragen aanslag gemeentelijke belastingen 2018

( 07 maart 2018 )

Waarschijnlijk heeft u inmiddels uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen ontvangen(via post of mijn overheid). We hebben hier al veel vragen over ontvangen. We hebben de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden voor u op een rijtje gezet.

 

Infographic Heel Steenbergen Stemt

( 07 maart 2018 )

Alles wat je moet weten over de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart kun je vinden op een speciale infographic. Heel Steenbergen Stemt! Jij toch ook?

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op woensdag 7 maart 2018

( 06 maart 2018 )

De volgende plannen worden o.a. behandeld: Buiten de Veste ong, Kapelaan Kockstraat 29, Kruispoort 38, Bourgondië 2 STB, Zeelandweg-Oost 57 DH en Oostgroeneweg 9, Molenweg 2b DI

 

Waterkring West krijgt nieuwe partners

( 05 maart 2018 )

Waterschap Brabantse Delta, zes gemeenten in West-Brabant en de nieuwe partners de waterbedrijven Brabant Water en Evides, ondertekenden vorige week een overeenkomst over een samenwerking in de waterketen die plaatsvindt binnen Waterkring West.

 

Signaleren van verdacht gedrag

( 01 maart 2018 )

U ziet iemand in uw buurt die met veel belangstelling bij verschillende huizen naar binnen kijkt. Die persoon loopt even weg, komt weer terug, maakt een rondje om het huis. Een beetje raar, maar misschien is het wel gewoon een schilder die een offerte wil maken? U voelt dat het niet klopt.

 

Afvalcoach gezocht voor jouw wijk

( 01 maart 2018 )

Op 1 april starten we met omgekeerd inzamelen. Het restafval gaat vanaf dan in de ondergrondse restafvalcontainer. Hiervoor moeten we samen ons afval goed gaan scheiden.

 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig