Nieuwsperiode

Jaren

Maanden

Grote waardering voor onze brandweervrijwilligers

( 26 februari 2018 )

Burgemeester Ruud van den Belt heeft zaterdagavond alle brandweervrijwilligers uit onze gemeente een grote pluim op hun helm gestoken. Dat deed hij tijdens de jaarlijkse korpsavond voor de brandweerteams uit Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer en Kruisland.

 

Welzijnsorganisaties bundelen krachten

( 23 februari 2018 )

Op dit moment zijn er in Steenbergen drie welzijnspartners: SWOS, WijZijn Traverse Groep, en Vraagwijzer. Daarnaast is er het gemeentelijk jongerenwerk en de sportcoaches. Op 22 februari heeft de gemeenteraad besloten dat er een breed welzijnsaanbod moet komen...

 

Herinrichting Steenbergen Zuid Fase 2: definitief ontwerp

( 23 februari 2018 )

Met een groot aantal bewoners heeft de gemeente een definitief ontwerp gemaakt voor de wijk Steenbergen Zuid. Dankzij de inbreng van de bewoners hebben we het plan verder afgemaakt.

 

Start uitvoeringsprogramma Cruijslandse Kreken en Smalle Beek

( 22 februari 2018 )

Op de ochtend van 22 februari 2018 hebben regionale partijen het Uitvoeringsprogramma Cruijslandse Kreken en Smalle Beek ondertekend. Dit betekent voor de natuur in ons gebied een belangrijke stap voorwaarts,

 

Welke partij past bij mij? Doe nu de test!

( 22 februari 2018 )

Over een maand vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Op 21 maart kan de keuze gemaakt worden uit 7 partijen. Maar welke partij sluit het beste aan bij jouw opvattingen? Om daar bij te helpen is op 21 februari de lokale stemhulp gelanceerd!

 

Gezocht: testers voor onze nieuwe website!

( 19 februari 2018 )

Woon jij in de gemeente Steenbergen en heb jij een momentje over om onze nieuwe website te testen? Dan zijn we op zoek naar jou! In maart gaat de nieuwe website van de gemeente Steenbergen 'live'! Ons doel is een website waar bezoekers snel en gemakkelijk alle diensten van de gemeente kunnen vinden.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op woensdag 21 februari 2018

( 19 februari 2018 )

De volgende plannen worden behandeld: Kleinedijk 4, De Pinas 2 t/m 8 te Di en Kruislandsedijk 34a te Stb

 

Het regent Herauten op de Burrieborrel!

( 09 februari 2018 )

Het leek de lintjesregen wel, vanmiddag bij de Burrieborrel. Burgemeester Ruud van den Belt reikte maar liefst vier Herauten uit. De gemeentelijke onderscheiding viel ten deel aan de carnavalsorganisaties van Pompedurp (Kruisland), De Heen (Strienedurpke), Steenbergen (Strienestad) en Nieuw-Vossemeer (Vosse-ol).

 

Hotelontwikkeling aan de A4 bij afslag Steenbergen

( 08 februari 2018 )

De gemeente Steenbergen heeft een overeenkomst gesloten met de A4 Hotel BV voor de realisatie van een hotel aan de A4 bij de afslag 25 naar Steenbergen. A4 Hotel BV is een initiatief van Ad van Beijsterveldt, André Lips en Luud van Ginneken. Met deze overeenkomst is een belangrijke stap gezet om de komst van een hotel mogelijk te maken. De gemeente juicht de ontwikkeling van het hotel langs de snelweg toe, vanwege de mooie kansen die dit biedt om Steenbergen nog meer op de kaart te zetten. Het plan voor de realisatie van de ontwikkeling gaat de gemeente samen met initiatiefnemers, gemeenteraad, inwoners en ondernemers verder vormgeven.

 

Ophaal groene container

( 06 februari 2018 )

Deze week wordt de groene container geleegd, maar door de kou is het blad in de container (vaak) bevroren. Dit maakt het bijna onmogelijk om de containers te legen. De vuilniswagen komt wel langs, maar we kunnen dus helaas niet garanderen dat we het afval eruit krijgen.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op woensdag 7 februari 2018

( 05 februari 2018 )

De volgende plannen worden o.a. behandeld: Willemspolderweg 5 - Symbiose 13 - Dwarsweg 1 - Windpark Karolinapolder lees verder....

 

Watersnoodramp Nieuw-Vossemeer herdacht

( 02 februari 2018 )

‘Herinneren, herdenken, bezinnen’ was het thema van de herdenkingsbijeenkomst die gisteravond in Nieuw-Vossemeer is gehouden ter nagedachtenis aan de 50 slachtoffers van de Watersnoodramp van 1 februari 1953.

 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig