Nieuwsperiode

Jaren

Maanden

Meld vuurwerkoverlast bij de politie

( 11 december 2017 )

Ondanks dat het pas op 31 december vanaf 18.00 uur is toegestaan om vuurwerk af te steken, merkt de politie jaarlijks dat niet iedereen daarop kan wachten. Veel mensen hebben last van te vroeg afgestoken vuurwerk en illegaal knalvuurwerk. Heeft u overlast van vuurwerk in uw buurt? Meld dit dan rechtstreeks bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Start werkzaamheden Bouwrijp maken Pinas Fase 1 in Dinteloord

( 11 december 2017 )

In opdracht van de gemeente Steenbergen gaat Aannemingsbedrijf Wegenbouw 2000 vanaf 12 december 2017 het 1e gedeelte van bestemmingsplan de Pinas in Dinteloord bouwrijp maken. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf de Pinas. Ter hoogte van de nieuwe aansluitingen van het plan kan er overlast ontstaan voor de inwoners en het doorgaand verkeer.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op 13 december

( 11 december 2017 )

De volgende plannen worden o.a. behandeld: Roosendaalseweg 22 Kr, Helenahoeve DH, Mariaweg en Steenbergseweg Di.

 

Wegafsluitingen Nieuw-Vossemeer

( 06 december 2017 )

Op 11 en 12 december is een gedeelte van de Zeeweg afgesloten en van 11 t/m 13 december is een deel van de Julianstraat afgesloten. Lees meer....

 

‘Van goed naar goud’ met Gianni Romme

( 05 december 2017 )

Niemand minder dan meervoudig Olympisch en wereldkampioen schaatsen Gianni Romme is zaterdag 9 december te gast rondom het IJsfestijn op de Markt in Steenbergen. Als ambassadeur van de campagne 'Gas op Glas' motiveert hij het publiek om verpakkingsglas zo goed mogelijk te scheiden. Tegelijkertijd geven medewerkers van de gemeente tekst en uitleg over het omgekeerd inzamelen, dat volgend voorjaar wordt ingevoerd.

 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig