Nieuwsperiode

Jaren

Maanden

Zaterdag 10 en zondag 11 september Iconen en Symbolen tijdens Open Monumentendag in gemeente Steenbergen

( 30 augustus 2016 )

In het weekend van 10 en 11 september is het weer Open Monumentendag. Ook in de gemeente Steenbergen zijn tijdens de Open Monumentendag iconen en symbolen te bewonderen.

 

Nationaal hitteplan actief

( 24 augustus 2016 )

Het wordt de komende dagen behoorlijk warm! Daarom is het nationaal hitteplan actief geworden. Kijk voor tips om goed met de hitte om te gaan op de website van het RIVM.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op donderdag 25 augustus

( 23 augustus 2016 )

De volgende plannen worden behandeld: Kruislandsedijk 28, Kaaistraat 69, Westdam 81, Kaaistraat 46, Kade 2, allen in Steenbergen.

 

Lokale Lasten Calculator

( 18 augustus 2016 )

Via het COELO (Centrum voor Onderzoek van de Economie van de Lagere Overheden) is het mogelijk uw lokale gemeentelijke lasten te vergelijken met andere gemeenten.

 

Burgemeester aanwezig bij overdracht Angelusklok Welberg

( 17 augustus 2016 )

Op 20 augustus 2016 bezoeken voor de vijfde keer leden en verwanten van het Canadese South Alberta Light Horse regiment het Bevrijdingsmonument Welberg.

 

Burgemeester Van den Belt legt gebiedsontzegging op

( 12 augustus 2016 )

De burgemeester heeft de minderjarige verdachten van het plegen van openlijke geweldpleging op 31 juli een gebiedsontzegging opgelegd voor de Kaaistraat en de Markt.

 

Voor vrijwilligers soms een gratis Verklaring omtrent Gedrag

( 10 augustus 2016 )

Werkt u als vrijwilliger met kinderen of met mensen met een verstandelijke beperking dan is het mogelijk om een gratis verklaring omtrent gedrag aan te vragen. Deze VOG vraagt u niet aan bij de gemeente maar rechtstreeks bij het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag (COVOG). Meer informatie over het aanvragen van een gratis VOG bij het COVOG vindt u in onze gemeentewinkel onder het product ‘verklaring omtrent het gedrag’

 

Nieuwe banieren op de Markt in Steenbergen

( 09 augustus 2016 )

Het bezoek van zo'n 100 Canadezen op 20 augustus is door het Kunst & Cultuurplatform aangegrepen om het thema van de banieren op de Markt te maken.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op donderdag 11 augustus

( 09 augustus 2016 )

De volgende plannen worden o.a. behandeld: Roosendaalseweg 13 te Kr, Kruislandsedijk 28 en De Landerije 37 te St en Zuidzeedijk 17 te Di

 

Actualisatie erfgoedbeleid

( 05 augustus 2016 )

De gemeente Steenbergen is bezig met een actualisatie van haar erfgoedbeleid. In dit kader wil de gemeente graag weten hoe u over erfgoed denkt en wat u belangrijk vindt. Om hiervan een beeld te krijgen nodigen wij u uit een enquête in te vullen over het Steenbergse erfgoed.

 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig