Nieuwsperiode

Jaren

Maanden

Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting op 13 april

( 29 maart 2016 )

Op woensdag 13 april om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften het bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het verlenen van een omgevingsvergunning, onderdeel "vellen van een houtopstand" voor diverse percelen te De Heen, Nieuw-Vossemeer en Halsteren.

 

Dinsdag 12 april 2016 beeldvormende vergadering natuurbeleidsplan

( 22 maart 2016 )

De gemeenteraad van Steenbergen organiseert op 12 april 2016 een beeldvormende raadsvergadering over de ontwikkeling van het natuurbeleidsplan. In het natuurbeleidsplan wordt richting gegeven aan het behoud, de ontwikkeling en de beleving van de Steenbergse natuur.

 

Houtstook door particulieren

( 20 maart 2016 )

Het gebruik van open haarden, inzethaarden en houtkachels voor het (geheel of gedeeltelijk) verwarmen van woningen neemt de laatste jaren toe.

 

Finale scholendebat gewonnen door Petrus en Paulusschool

( 18 maart 2016 )

Vanochtend was het zover: de finale van het scholendebat 2016. De leerlingen van de Petrus en Paulusschool, de Maria Regina en de Groen van Prinstererschool streden om de beker en € 2.500,- voor de uitvoering van hun project.

 

Brabantse Wal gemeenten kiezen Actief Zorg voor de overname van cliënten en medewerkers TSN

( 16 maart 2016 )

De colleges van de drie Brabantse Wal gemeenten hebben op 15 maart 2016 Actief Zorg gekozen als partij om de cliënten en medewerkers van TSN Thuiszorg over te nemen.

 

Dag van de Leerplicht 2016 over recht op onderwijs

( 16 maart 2016 )

Op 17 maart 2016 is de Dag van de Leerplicht. Thema dit jaar is het recht op onderwijs.

 

Terugblik NL Doet

( 14 maart 2016 )

Afgelopen vrijdag en zaterdag was het NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

 

Geslaagde informatieavond brandpreventie

( 10 maart 2016 )

Op woensdagavond 9 maart organiseerde de gemeente Steenbergen in samenwerking met de Brandweer Midden- en West-Brabant een informatie over brandpreventie. Dit naar aanleiding van de brand die 26 februari woedde in een kledingwinkel in de Westvoorstraat in Dinteloord.

 

Inloop-koffiebijeenkomsten in Dinteloord

( 10 maart 2016 )

Vanaf heden bent u als inwoner van de gemeente Steenbergen van harte welkom bij de Inloop-koffiebijeenkomsten in het inloopcentrum in het Dorpshuis aan de Westvoorstraat 3 in Dinteloord.

 

Opschoonacties in de gemeente Steenbergen van 12 maart t/m 19 maart

( 08 maart 2016 )

Van zaterdag 12 maart t/m zaterdag 19 maart 2016 worden in de gemeente Steenbergen diverse opschoonacties gehouden, met als centrale dag de landelijke opschoondag op 19 maart.

 

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op donderdag 10 maart

( 08 maart 2016 )

De volgende plannen worden behandeld: Kaaistraat 44a, Reginahof 1 te Stb, Oostgroeneweg te Di en Schansdijk 2 te DH

 

Woensdag 9 maart informatieavond brandpreventie in Dinteloord

( 04 maart 2016 )

Op woensdagavond 9 maart organiseert de gemeente Steenbergen in samenwerking met de Brandweer Midden- en West-Brabant in het Hervormd Centrum in Dinteloord een informatieavond over brandpreventie. Aanleiding hiervoor is de brand die op vrijdag 26 februari woedde in een kledingwinkel in de Westvoorstraat in Dinteloord.

 

Samen voor schoon water: lever gewasbeschermingsmiddelen in bij de milieustraat

( 01 maart 2016 )

Ondernemers kunnen in de maand maart op bepaalde tijden gratis restanten van gewasbeschermingsmiddelen, die niet meer toegelaten zijn voor gebruik, inleveren bij de milieustraat van de gemeente Steenbergen, van woensdag t/m vrijdag tijdens de reguliere openingstijden

 

Opties

Deel deze pagina:

Voor deze functionaliteit heeft u javascript nodig