Nieuwsperiode

Maanden

Benoeming invorderings- en heffingsambtenaar

( 23 februari 2017 )

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij hebben besloten aan te wijzen als invorderings- en heffingsambtenaar op grond van de Gemeentewet en de Wet waardering onroerende zaken: Het hoofd van de afdeling Publiekszaken.

Simpel en kosteloos een openbare laadpaal aanvragen

( 23 februari 2017 )

Het aantal e-rijders in de gemeente Steenbergen neemt toe. Het is mogelijk om een openbare laadpaal aan te vragen bij een marktpartij waarmee de gemeente Steenbergen een overeenkomst heeft gesloten.

Aanslag gemeentelijke belasting rond 28 februari op de deurmat

( 22 februari 2017 )

Rond dinsdag 28 februari 2017 valt de aanslag gemeentelijke belasting bij u op de deurmat. Voor volgend jaar kunt u er ook voor kiezen om deze digitaal te ontvangen via MijnOverheid.

Bezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting

( 22 februari 2017 )

Op 8 maart 2017 houdt de bezwaarschriftencommissie een hoorzitting vanaf 9:00 uur. Er worden door de bezwaarschriftencommissie meerdere bezwaarschriften behandeld. De hoorzitting vindt plaats in het gemeentehuis en is in beginsel openbaar.

Politie krijgt steunpunt in het gemeentehuis

( 22 februari 2017 )

De agenten die actief zijn in de gemeente Steenbergen beschikken vanaf 20 februari over een werkplek in het gemeentehuis.

Energieambassadeurs gezocht: energiebesparing loont!

( 22 februari 2017 )

Het Energieloket West-Brabant, de gemeente Steenbergen en de Energiecoöperatie Energiek Brabantse Wal zoeken vrijwilligers die als energieambassadeur hun ervaring en kennis willen uitbreiden en delen met andere huizenbezitters in de gemeente. Komt u het energieteam versterken?

Oordeelvormende vergadering 8 maart vervalt

( 21 februari 2017 )

De oordeelvormende vergadering van 8 maart komt te vervallen. In overleg met de agendacommissie is besloten deze avond samen te voegen met die van 6 maart 2017.

Agenda vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit donderdag 23 februari 2017

( 21 februari 2017 )

De agenda voor de vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op donderdag 23 februari 2017 in het gemeentehuis van Steenbergen, Buiten de Veste 1.

Gemeente Steenbergen zet zich in voor NLdoet

( 09 februari 2017 )

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vliegende start voor Sjors Sportief en Creatief in Steenbergen

( 08 februari 2017 )

Bijna 250 inschrijvingen na zeven dagen. Sjors Sportief & Creatief hebben in de gemeente Steenbergen een vliegende start gemaakt.

Vergadering Commissie Ruimtelijke Kwaliteit op donderdag 9 februari 2017

( 07 februari 2017 )

De volgende plannen worden behandeld: Oostgroeneweg (ong.)DI - Grote Kerkstraat 5-7 STB - Gastelseweg (ong.) KR

Verborgen mantelzorgers in Steenbergen?

( 03 februari 2017 )

Uit cijfers blijkt dat er een grote groep 'verborgen' mantelzorgers in Nederland is. Bijvoorbeeld jongeren die voor een zieke ouder, zus of broer zorgen. Dertigers en veertigers die de zorg hebben voor hun ouder wordende ouders of zieke vrienden. Lang niet iedereen ziet zichzelf als mantelzorger. Ook in de gemeente Steenbergen bestaat een groep mantelzorgers die niet bekend is bij de gemeente of het lokale steunpunt voor mantelzorgers. De organisaties komen graag met hen in contact. Om in gesprek te gaan met hen of zij behoefte aan ondersteuning hebben, maar ook om hen te bedanken voor hun inzet.

Folder over Omgekeerd Inzamelen op uw mat

( 03 februari 2017 )

Op vrijdag 3 februari valt bij alle huishoudens in de gemeente Steenbergen de folder over Omgekeerd Inzamelen op de mat

Meer slagkracht in West-Brabant: Al 150 mensen aan het werk

( 02 februari 2017 )

Door de krachten van bedrijven, werknemers en opleiders te bundelen vanuit het Sectorplan West-Brabant zijn al 150 mensen aan de slag. Werkzoekenden en zij-instromers hebben de kans gekregen zich te laten bij- of omscholen en hebben een baan gevonden in de logistiek of techniek. Dit zorgt voor meer slagkracht in West-Brabant. Op 2 februari 2017 zijn betrokken bedrijven, opleiders, partners en werknemers bij elkaar op Breda International Airport om deze mijlpaal te vieren.

Samen anders doen met water en groen – Iedereen is waterbeheerder

( 02 februari 2017 )

Samenwerking Water West-Brabant organiseert, in samenwerking met diverse gemeenten, op 15 februari 2017 een kennissessie 'Samen anders doen met water en groen - Iedereen is waterbeheerder'.

Opties

Deel deze pagina: